Skip to main content

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neemt u dan gerust contact met mij op

U kunt contact met mij opnemen middels het contactformulier, per email of per telefoon. Daar de coaching aan huis plaatsvindt en de gesprekken met derden op locatie, is er geen sprake van een bezoekadres.

Drs. Carolina Sleijffers

Onderwijs- en Ontwikkelingspsycholoog NIP
Postbus 85780 • 2508 CL Den Haag
t: +31 (0)6 3431 6769 • e:

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden voor coaching, neemt u dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Binnen 48 uur ontvangt u een reactie op uw bericht. Vermeld bij uw bericht graag de naam en geboortedatum van uw kind en een korte omschrijving van de situatie. Te allen tijde wordt conform de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gehandeld.

  Naam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Carolina verrijkt onze schatkist als ouders. Door dit helder te verwoorden krijgen wij meer inzicht in wat er bij onze kinderen speelt en hoe wij ons handelen kunnen aanpassen om onze kinderen te helpen. Het zijn soms maar kleine aanpassingen maar wat hebben wij veel aan deze praktische tips!

  Gezin uit Den Haag
  Te allen tijde wordt conform de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gehandeld.